Tule osaksi ammattitaitoista joukkoa

Haluatko töihin pohjoiskarjalaiseen yhtiöön, joka tuottaa monipuolisesti ateria- ja puhtauspalveluja Joensuun seudulla sekä Lieksassa monelle maakunnan toimijalle? Hae avoinna olevia työpaikkojamme tai lähetä meille avoin hakemus!

Haemme työntekijöitä Nurmekseen

Polkka - Pohjois-Karjalan tukipalvelut oy on Siun soten ja Joensuun kaupungin omistama ateria-, siivous- ja laitoshuoltopalveluita tuottava yhtiö. Työntekijöitä on noin 560 ja liikevaihto 32 miljoonaa euroa.

Haemme Nurmekseen Polkka-yhtiön vakinaisiin kokoaikaisiin tehtäviin

palveluohjaajaa,
laitoshuoltajaa sekä
kesäkaudeksi 2 kesätyöntekijää (15–18 v.)

Palveluohjaajan ja laitoshuoltajan tehtäviin hakijoilta edellytetään alan peruskoulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme reipasta ja kehittävää työotetta, positiivista palveluasennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä kiinnostusta kehittää omaa ammattitaitoaan. Työpisteet tulevat sijoittumaan palvelussuhteen alussa Nurmeksen terveyskeskukseen. Oman auton käyttö katsotaan palveluohjaajan ja laitoshuoltajan tehtävissä eduksi.

Palveluohjaajan tehtävät sisältävät laitoshuoltajien ohjausta ja osittain laitoshuoltajan tehtäviä. Laitoshuoltajan tehtävinä ovat ylläpito- ja perussiivoukset, apuvälineiden pesu, vuodehuolto- ja ateriapalvelutehtäviä. Kesätyöntekijöiden tehtäviin kuuluvat laitoshuoltajan avustavat tehtävät. Kesätyöntekijöiden työsuhteen kesto on kuukausi, joko kesä- tai heinäkuussa.

Hakuaika päättyy maanantaina 26.3.2018. Hakemukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen info@polkkaoy.fi. Tiedusteluihin vastaa palvelupäällikkö Marja-Leena Puolakka, puh. 050 327 8201.

www.polkkaoy.fi

 

 

Sijaisuudet ja varahenkilöstö

Tarvitsemme säännöllisesti osaavia työntekijöitä myös lyhyisiin sijaisuuksiin. Jos olet kiinnostunut sijaisuuksista, lähetä hakemus ja cv sähköpostitse Polkan varahenkilöstöyksikköön varahenkilosto@polkkaoy.fi