Pääkuva Työpaikat

Avoimet työpaikat

Tule osaksi ammattitaitoista joukkoa

Haluatko töihin pohjoiskarjalaiseen yhtiöön, joka tuottaa monipuolisesti ateria- ja puhtauspalveluja Joensuun seudulla sekä Lieksassa monelle maakunnan toimijalle? Hae avoinna olevia työpaikkojamme tai lähetä meille avoin hakemus!

Avoinna

HAETTAVANA NYT

Polkka - Pohjois-Karjalan tukipalvelut oy on Siun soten ja Joensuun kaupungin omistama ateria-, siivous- ja laitoshuoltopalveluita tuottava yhtiö. Työntekijöitä on noin 560 ja liikevaihto 32 miljoonaa euroa.

Haemme Polkka-yhtiöön vakinaisiin kokoaikaisiin työsuhteisiin Joensuun alueelle useita

RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ
KOKKEJA
LAITOSHUOLTAJIA


Hakijoilta edellytetään vähintään alan peruskoulutusta, kokeille katsotaan dieettikokin erikoisammattitutkinto eduksi. Arvostamme reipasta työotetta, positiivista palveluasennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä kiinnostusta kehittää omaa ammattitaitoa.

Ruokapalvelutyöntekijöiden ja kokkien työpisteet tulevat sijoittumaan palvelussuhteen alussa Siilaisen ravintokeskukseen sekä muihin valmistus- ja palvelukeittiöihin Joensuun alueella. Laitoshuoltajien työpisteet tulevat sijoittumaan palvelussuhteen alussa Tikkamäen ja Siilaisen sairaaloihin sekä toimitilapuhtauspalveluihin kantakaupungin alueelle.

Hakuaika päättyy maanantaina 14.5.2018.
Hakemukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen info@polkkaoy.fi. Tiedusteluihin vastaavat 2.5.2018 alkaen ruokapalvelutyöntekijöiden ja kokkien osalta palvelupäällikkö Kirsi Ahosola puh.  050 315 6544 ja laitoshuoltajien osalta Merja Väänänen puh. 050 382 6627.

www.polkkaoy.fi

 

 

Sijaisuudet ja varahenkilöstö

Tarvitsemme säännöllisesti osaavia työntekijöitä myös lyhyisiin sijaisuuksiin. Jos olet kiinnostunut sijaisuuksista, lähetä hakemus ja CV sähköpostitse Polkan varahenkilöstöyksikköön varahenkilosto@polkkaoy.fi