Pääkuva Työpaikat

Avoimet työpaikat

Tule osaksi ammattitaitoista joukkoa

Haluatko töihin pohjoiskarjalaiseen yhtiöön, joka tuottaa monipuolisesti ateria- ja puhtauspalveluja Joensuun seudulla sekä Lieksassa monelle maakunnan toimijalle?

Tarvitsemme säännöllisesti osaavia työntekijöitä myös lyhyisiin sijaisuuksiin. Jos olet kiinnostunut sijaisuuksista, lähetä avoin hakemus ja CV sähköpostitse Polkan varahenkilöstöyksikköön varahenkilosto@polkkaoy.fi

Avoinna

HAETTAVANA NYT

 

Haemme Polkka-yhtiöön vakinaisiin työsuhteisiin Joensuun alueelle

LAITOSHUOLTAJIA

RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ

KOKKEJA

 

Arvostamme alan koulutusta tai työkokemusta, tarvittaessa koulutamme tehtäviin. Odotamme hakijoilta positiivista palveluasennetta, valmiuksia erilaisissa asiakaskohteissa työskentelemiseen sekä kiinnostusta oman ammattitaidon kehittämiseen.

Laitoshuoltajan työtehtäviin kuuluu keskussairaalassa ja Siilaisen kuntoutumiskeskuksessa siivous- ja vuodehuoltotehtäviä sekä asiakkaiden ateriapalveluun liittyviä tehtäviä. Kouluissa, päiväkodeissa, terveysasemilla, hoivakodeissa ym. työtehtäviin kuuluu erilaisia siivous- ja asiakaspalvelutehtäviä. Laitoshuoltajat edistävät omalla toiminnallaan työ- ja asiakasturvallisuutta.

Ruokapalvelutyöntekijän työtehtäviin kuuluu ruuan, salaattien ja lisäkkeiden valmistamista, ruoka- ja kahvileipien leipomista, astiahuoltoon sekä puhtauden ylläpitoon osallistumista keittiö- ja ruokasalitiloissa. Toimenkuva muotoutuu sen mukaan, onko työkohde valmistus- vai palvelukeittiö.

Kokin työtehtäviin kuuluu ruokien valmistuksesta vastaaminen sekä erityisruokavalioiden suunnittelu ja valmistaminen. Kokki voi osallistua myös ruuanvalmistuksen kehitystehtäviin ja keittiön muihin töihin.

Osa ruokapalvelutyöntekijöistä ja laitoshuoltajista toimii yhdistelmätyöntekijöinä. Yhdistelmätyöntekijä tekee sekä puhtaus- ja ateriapalveluiden tehtäviä esimerkiksi päiväkodeissa ja kouluissa.

Haemme ruokapalvelutyöntekijöitä, kokkeja ja laitoshuoltajia vakinaisiin työsuhteisiin myös Polkan varahenkilöstöyksikköön. Varahenkilöstöyksikön tarkoituksena on ensisijaisesti turvata Polkan eri työkohteissa lyhyiden ja äkillisten poissaolojen sijaistarpeet.

 

Hakuaika päättyy maanantaina 15.10.2018. Hakemukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@polkkaoy.fi. Tiedusteluihin vastaa palveluesimies Sirpa Hoskonen puh. 050 571 6209.