Tule osaksi ammattitaitoista joukkoa

Haluatko töihin pohjoiskarjalaiseen yhtiöön, joka tuottaa monipuolisesti ateria- ja puhtauspalveluja Joensuun seudulla sekä Lieksassa monelle maakunnan toimijalle? Hae avoinna olevia työpaikkojamme tai lähetä meille avoin hakemus!

KESÄTYÖT 2018

Polkka palkkaa 30 nuorta kesällä 2018 erilaisiin ateria- ja puhtauspalvelujen tehtäviin Joensuun alueelle sekä Lieksan Partalanmäen palvelukotiin. Kesätyöt on tarkoitettu 15–18-vuotiaille nuorille. Odotamme kaikilta kesätyöntekijöiltä aktiivista ja reipasta työotetta, intoa uuden oppimiseen sekä positiivista asiakaspalveluasennetta.

Työtehtävät ovat kestoltaan 4 viikkoa ja ajoittuvat kesä- ja heinäkuulle. Päivittäinen työaika on 6 tuntia ja palkkaa maksetaan neljän viikon ajalta 800 euroa.

Ateriapalvelujen kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu esimerkiksi avustavia tehtäviä salaattien ja ruokien valmistuksessa, pakkaamisessa, astiahuoltoon tai ruuan tarjoiluun liittyviä tehtäviä. Puhtauspalveluissa kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu siivous- ja laitoshuollon tehtäviä esimerkiksi vuodehuolto, ateriapalvelujen avustavat tehtävät vuodeosastoilla, ikkunanpesu ja toimistonsiivous.

Hakuaika kesätöihin päättyy 28.2.2018.

Hae kesätöitä TÄSTÄ

 

Kesäloman sijaisuudet

Polkassa on haettavana erilaisia sijaisuuksia kesäloma-aikana puhtaus- ja ateriapalveluihin. Kesäloma-ajan sijaisuudet on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.

Puhtauspalveluissa tehtävät ovat laitoshuoltajan tehtäviä, jotka voivat sijoittua erikoissairaanhoitoon tai toimitila-puhtauspalveluihin. Ateriapalveluiden tehtävät voivat sijoittua valmistus- tai palvelukeittiöihin.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät työehtosopimuksen mukaan.
Lisätietoja sijaisuuksista antaa varahenkilöstöyksiköstä Sirpa Hoskonen p. 050 571 6209 tai Arto Sivonen p. 050 578 0254 tai sähköpostilla varahenkilosto@polkkaoy.fi

Hakuaika kesäsijaisuuksiin päättyy 28.2.2018.
Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen varahenkilosto@polkkaoy.fi

 

 

Sijaisuudet ja varahenkilöstö

Tarvitsemme säännöllisesti osaavia työntekijöitä myös lyhyisiin sijaisuuksiin. Jos olet kiinnostunut sijaisuuksista, lähetä hakemus ja cv sähköpostitse Polkan varahenkilöstöyksikköön varahenkilosto@polkkaoy.fi