Pääkuva Valmistuskeittiöt

Valmistuskeittiöt

Valmistuskeittiöt

Polkan tarjoamat ruoat valmistetaan Siilaisen ja Tikkamäen ravintokeskuksissa sekä kymmenessä pienemmässä valmistuskeittiössä. Ruoanlaitossa suositaan lähiseudun tuottajien tuotteita ja luomua, kun se on mahdollista. Vuoden varrella Polkan ravintoloissa järjestetään pidettyjä teematapahtumia kuten juusto- ja sadonkorjuupäiviä.

Ruoan turvallisuus

Polkalla on käytössä Pohjois-Karjalan ympäristöterveyden terveysvalvonnan hyväksymä omavalvontasuunnitelma. Se tarkoittaa, että tarkastamme saapuvat elintarvikkeet, valmistamamme ja tarjoamamme ruoka on turvallista, keittiötilat ovat asianmukaiset ja että koko toiminta täyttää niille määräyksissä asetetut vaatimukset.

Ulkopuolinen laboratorio ottaa säännöllisesti näytteitä Polkan valmistamista ruuista. Otamme myös itse jokaisesta valmistetusta pääruoasta näytteet, joita säilytetään pakastettuina kaksi viikkoa mahdollista tutkimustarvetta varten.

Polkan työntekijöitä koulutetaan ja ohjataan säännöllisesti, ja jokaisella keittiötyötä tekevällä on hygieniapassi. Ruokapalvelusuunnittelijallamme on myös Eviran myöntämä oikeus hygieniapassitestaukseen (sirpa.bjornholm@polkkaoy.fi tai puh. 044 576 7227).