Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left Polkka tarjoaa täytekakkua ja muita herkkuja Joensuun kaupungin synttäreiden kunniaksi

Joensuun kaupunki täyttää kunnioitettavat 170 vuotta torstaina 29.11. Polkka - Pohjois-Karjalan tukipalvelut oy on vahvasti sitä mieltä, että juhlapäivänä pitää vähän herkutella.

Polkan ateriapalvelut tarjoaa merkkipäivänä täytekakkua Joensuun alueella toimivien hoivan yksiköiden ja kotipalvelun asiakkailleen. Täytekakkua nautitaan lounaan yhteydessä.

Päiväkodeissa ja kouluissa maistellaan puolestaan Valion Joensuun tehtaan valmistamia juustoja omenalohkojen, mandariinin ja hapankorpun kera. Kouluissa on lisäksi tarjolla broilerisalaattia aurajuustokastikkeella. Päivän ruokalistalla on bataattikeittoa ja paikallista luomueväsvuokaa.

Myös hoivan ravintoloissa lounastavalle henkilökunnalle tarjoillaan jälkiruoaksi täytekakkua. Päiväkodeissa ja kouluissa henkilökunnalle on tarjolla samat herkut kuin lapsille ja nuorille.

Joensuun kaupungin ja Siun soten sopimusyksiköihin ateriat valmistava Polkka on tänä vuonna tavoitteellisesti lisännyt lähiruoan käyttöä. Toisena tavoitteena on lisätä oppilaiden tuoresalaatin kulutusta. Koulujen ruokalistalle onkin lisätty salaattibuffetteja, jolloin oppilas voi itse valita salaattinsa sisällön.

- Broilerisalaatti ei ole tällä kertaa buffetissa vaan valmiiksi sekoitettuna salaattina, mutta haluamme näin tarjota jälleen yhden erilaisen salaattielämyksen, palvelupäällikkö Pirjo Mäkinen kertoo Joensuun 170-vuotissynttäreillä tarjottavasta uutuudesta.