Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tarvitsemme uusia osaajia hallintoomme. Haemme nyt yhdellä kertaa kolmea työntekijää monipuolisiin työtehtäviin talouden, henkilöstön tai viestinnän pariin. 

Kaikki tehtävät ovat kokoaikaisia ja vakituisia ja niiden sisältöjä on mahdollista räätälöidä tekijän osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Odotamme, että hakijoilla on intoa toiminnan kehittämiseen ja halua kehittyä oman alansa huippuosaajaksi.

Edellytämme, että sinulla on tehtävään soveltuva vähintään ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto sekä kokemusta alan tehtävistä.

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJA

Taloushallinnon asiantuntija työskentelee Polkan talouden suunnittelun ja seurannan parissa.

 • Taloushallinnon asiantuntijan tehtäviin kuuluvat:
 • Taloushallinnon suunnittelu ja seuranta
 • Taloushallinnon prosessien kehittäminen
 • Polkan palveluiden kustannuslaskenta ja hinnoittelu
 • Sopimushallinta

Kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelut ostamme kuntien omistamalta Meidän IT ja talous Oy:lta.

Taloushallinnon asiantuntijalta edellytetään taloushallinnon ja laskentatoimen laaja-alaista hallintaa sekä kokemusta kustannuslaskennasta. Luonnollisesti hän hallitsee myös Excelin ja muut tarvittavat järjestelmät.

HENKILÖSTÖHALLINNON ASIANTUNTIJA

Henkilöstöhallinnon asiantuntija tukee johtoa ja esimiehiä henkilöstöjohtamisessa.

Henkilöstöhallinnon asiantuntijan tehtäviin kuuluvat

 • Esimiesten auttaminen työsuhde ja tes-asioissa, rekrytoinnissa ja perehdytyksessä, työhyvinvointiin ja työkykyyn liittyvissä asioissa sekä työn ja työyhteisön kehittämisessä
 • Henkilöstön osaamisen kehittäminen ja koulutuksien koordinointi
 • Henkilöstöhallinnon kehittämishankkeiden vetäminen
 • Henkilöstöhallintoon liittyvät suunnittelu-, raportointi- ja viestintätehtävät

Henkilöstöhallinnon asiantuntijalta odotetaan aktiivista työotetta sekä intoa ja halua kehittää henkilöstöhallintoa ja työyhteisöä.

VIESTINTÄASIANTUNTIJA

Viestintäasiantuntija hoitaa ja kehittää Polkan sisäistä ja ulkoista viestintää ja toimii tiiviissä yhteistyössä Polkan johdon kanssa.

Viestintäasiantuntijan tehtäviin kuuluvat:

 • Polkan sisäisen ja ulkoisen viestinnän koordinointi ja toteuttaminen
 • Polkan markkinoinnin kehittäminen
 • Mediatiedottaminen
 • Sisäisen uutiskirjeen toimittaminen
 • Polkan nettisivujen ja intran ylläpitäminen ja kehittäminen

Viestintäasiantuntijalta edellytetään oma-aloitteisuutta, luovuutta ja luotettavuutta.
Hän osaa kirjoittaa ytimekästä, iskevää ja ymmärrettävää tekstiä monimutkaisista asioista. Hän taitaa sekä somen että videomaailman. Eduksi katsotaan kuvankäsittely- ja taitto-osaaminen sekä julkaisujärjestelmien (Liferay ja SharePoint) tuntemus.

Tule edelläkävijöiden joukkoon

Polkka, viralliselta nimeltään Polkka - Pohjois-Karjalan tukipalvelut oy on Joensuun kaupungin ja Siun soten omistama osakeyhtiö. Tuotamme ateria- ja puhtauspalveluja pääasiassa omistajillemme. Käytännössä se tarkoittaa, että me polkkalaiset ruokimme päiväkotilaiset, koululaiset, hoitolaitosten asukkaat sekä sairaalan potilaat ja siivoamme samoissa paikoissa. Suurin osa työstä tehdään Joensuussa, mutta osa meistä työskentelee Liperissä ja Ylä-Karjalassa. Polkan hallinnon toimitilat sijaitsevat Joensuussa, mutta etätöiden tekeminen on meille normaalia arkea.

Meitä polkkalaisia on kaikkiaan yli 500 ja liikevaihtoa teemme vuositasolla yli 30 miljoonan euron edestä. Olemme siis iso talo ja meillä on ison talon edut. Työntekijöistä pidämme huolta työterveyshuollon lisäksi muun muassa tukemalla liikuntaharrastuksia sekä monipuolisella palkitsemisjärjestelmällä. 

Julkisen puolen omistajuus tarkoittaa, että olemme luotettava ja vakaa yhtiö, joka maksaa sopimusten mukaista palkkaa ja aina ajallaan.

Emme kuitenkaan ole jäykkiä tai byrokraattisen kankeita. Kehitämme toimintaamme koko ajan. Meillä on käytössä Suomen edistyksellisimmät tietojärjestelmät, modernit keittiöt ja työvälineet. Arvostamme myös suuresti paikallisuutta ja lähiruokaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, tiiviin työyhteisön, kehittämiseen rohkaisevan ilmapiirin sekä ison talon henkilöstöedut. 

Olemme joustavia tehtävänkuvien, -nimikkeiden, työkokonaisuuksien sekä palkkauksen suhteen. Tarjoamme valituksi tulleiden osaamisen ja kokemuksen mukaan mahdollisuuksia myös vaativampiin tehtäviin.

Kaikissa tehtävissä on kuuden kuukauden koeaika.

Vapaamuotoiset hakemukset 15.3.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@polkkaoy.fi.

Liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Todistukset ja muut asiakirjat voimme katsoa läpi mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja kaikista tehtävistä joko toimitusjohtaja Hannele Portmanilta, puh. 050 436 0528, tai talous- ja henkilöstöjohtaja Juha-Matti Juurikaiselta, puh. 050 328 7970.
 


Haemme laitoshuoltajia vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin Polkka-yhtiön toiminta-alueelle. Akuutein tarve on erikoissairaanhoidon kohteisiin Joensuun alueella.

Poikkeuksellisinakin aikoina keikkatyöntekijöille on myös Polkassa suurta tarvetta. Keikkatyötä tarjotaan ruokapalvelutyöntekijöiden ja laitoshuoltajien työtehtävissä.
Työn kesto voi olla yhdestä päivästä jopa viikkoon. Keikkatyöstä voi tarjoutua mahdollisuus myös pitempiaikaiseen tai jopa vakituiseen työsuhteeseen.

Nyt pian laittamaan hakemusta alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja tehtävistä saat kysymällä Sirpa Hoskoselta numerosta 050 571 6209 tai sähköpostitse rekrytointi@polkkaoy.fi.

Odotamme jo postiasi!