Uutiset

angle-left Logistiikkayksikkö on nyt osa Polkkaa

Logistiikkayksikkö on nyt osa Polkkaa

Joensuun kaupungin logistiikkayksikön palvelut siirtyivät Polkalle 1.10.2022

Polkan toimialaan kuuluu jatkossa järjestää ateria- ja puhtauspalvelujen lisäksi myös henkilö- ja tavarakuljetuksia sekä muita logistiikkapalveluja. Muutokseen liittyen Joensuun kaupungin logistiikkayksikkö siirtyi 1.10.2022 alkaen Polkan vahvuuteen. Logistiikkayksikkö on asiantuntijaorganisaatio, joka hankkii, suunnittelee ja organisoi Joensuun kaupungin ja Siun soten henkilökuljetuksia sekä Polkan ruokakuljetuksia. Siirron myötä Polkan henkilöstön määrä kasvoi kymmenellä henkilöllä.

Toistaiseksi logistiikkayksikön toiminta jatkuu Joensuun kaupungin tiloissa osoitteessa Muuntamontie 6. Myös yksikön palvelut pysyvät ennallaan ja niiden laatuun panostetaan entiseen tapaan. 

 Asiakkaiden kuljetuspalvelut jatkuvat siis totuttuun malliin eikä kuljetusten tilauskäytänteisiin ole tulossa muutosta. Asiakkaille siirron näkyvimmät muutokset ovatkin yhteyshenkilöiden sähköpostiosoitteen loppuosan vaihtuminen tai yksittäisten puhelinnumeroiden muuttuminen syksyn aikana. Liikennöitsijöiden osalta muutos tarkoittaa myös laskutusosoitteiden vaihtumista, mistä heitä tiedotetaan erikseen.

Logistiikkapalvelut Polkan kotisivuilla

Kaksi riviä valkoisia pakettiautoja kesäisellä asfaltoidulla parkkipaikalla.