Kesätyöpaikat alisun pääkuva

Kesätyöpaikat

Laita kesän budjetti kuntoon Polkassa!

Tule kesätöihin Polkkaan! Palkkaamme 30 nuorta ateria- ja puhtauspalveluihimme. Neljän viikon pestistä tienaat 800 euroa – kyllä sillä ainakin yhdet festarit selvittää.
 

Tarjoamme kesätöitä 15–18-vuotiaille nuorille ateria- ja puhtauspalvelujen tehtävissä. Emme edellytä alan koulutusta, mutta reipas ja myönteinen asenne on iso plussa. Haluamme, että jokaisen on kiva tulla töihin.

Kesätyöjaksot kestävät neljä viikkoa ja ne ajoittuvat kesä-heinäkuulle. Päivittäinen työaika on kuusi tuntia. Neljän viikon kesätöiden palkka on 800 euroa. Tältä ajalta kertyy kaksi kesälomapäivää, joten tiedossa on myös vähän ylimääräistä vapaata.

Ateriapalveluihin palkkaamme 15 kesätyöntekijää Joensuun alueen palvelu- ja valmistuskeittiöihin sekä Lieksan Partalanmäen palvelukotiin. Keittiöissä pääset avustamaan esimerkiksi salaattien ja ruokien valmistuksessa, pakkaamisessa ja jakelussa osastoilla. Työtehtäviin kuuluvat myös astiahuolto, ruoan tarjoilu ja keittiön siivoustehtävät.

Puhtauspalveluihin palkkaamme 15 kesätyöntekijää Pohjois-Karjalan keskussairaalaan ja toimitilapuhtauspalveluihin Joensuun alueelle sekä tarpeen mukaan Nurmeksen ja Valtimon terveysasemille. Puhtauspalveluissa tehtäviisi kuuluvat erilaiset siivous- ja laitoshuollon tehtävät, kuten vuodehuolto, ateriapalveluiden avustaminen osastoilla, ikkunanpesu ja toimistotilojen siivous.

Täytä ja lähetä hakemuksesi sähköisellä lomakkeella: Polkan kesätyöt 2o19

Hakuaika päättyy 28.2.2019.

Voit hakea kesätöitä vain sähköisen lomakkeen kautta. Valitettavasti emme pysty vastaamaan kesätyöpaikkoja tai hakemista koskeviin puhelin- tai sähköpostitiedusteluihin. Kutsumme haastatteluun sähköpostiviestillä, joten muista tarkkailla sähköpostiasi. Joskus viestit voivat mennä suoraan roskapostikansioon, joten tarkista myös se varmuuden vuoksi.