Ateriapalvelut nosto

Koulut ja päiväkodit

Koulut ja päiväkodit

Koulujen ja päiväkotien ruokailuhetkien on tarkoitus tukea lasten kasvua ja kehittää heidän maku- ja ruokatottumuksiaan. Koululaiset kokoavat oman tarpeensa mukaisen lounaan itse lautasmallin ja malliaterian ohjeistamana.

Mallin mukainen lounas kattaa kolmasosan koululaisen päivittäisestä energiantarpeesta. Päiväkodin aterioista lapsi saa noin kaksi kolmasosaa päivän ravinnon tarpeesta riippuen, mille aterioille lapsi osallistuu. Lasten yksilölliset tarpeet kuten erityisruokavaliot otetaan huomioon. Lue lisää erityisruokavaliot -sivulta.

Ravitsemussuositukset toteutuvat, kun aterialla nautitaan pääruoka, salaatti, energialisäke (peruna, pasta tai riisi), leipä, ravintorasva ja maito tai piimä. Alla ravitsemussuositukset koululaisille ja lapsille pdf-tiedostoina.

 

Ajankohtaista

angle-left Etsimme alan koulutuksen omaavia kokkeja kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen

Etsimme koulutettuja kokkeja kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen

Cook & Chill -keittiömme Tikkamäen ja Siilaisen ravintokeskuksissa odottavat tiimeihinsä reippaalla asenteella varustettuja työkavereita! 

Kokin tehtävät ovat monipuolisia, joten arvostamme aktiivista työotetta sekä halukkuutta kehittyä alan huippuosaajaksi. Kokkina valmistat paikallisten tuottajien ja toimijoiden tarjoamista raaka-aineista maittavaa ja terveellistä ruokaa asiakaskunnallemme, joka koostuu vauvoista vaareihin.

Työtehtävästä riippumatta työntekijämme perehtyvät myös muiden keittiössä työskentelevien toimenkuvaan, jotta jokainen voi tarvittaessa auttaa tiimiä kaikenlaisissa tilanteissa. 

Meillä Polkalla työntekijät ovat avainhenkilöitä, joten pidämme huolen hyvästä ilmapiiristä ja työergonomiasta. Haluamme tukea työntekijöiden kehittymistä ja etenemistä urapolulla. Meillä ei tarvitse pärjätä yksin, vaan sinulla on tukenasi ammattitaitoinen joukko työkavereita.

Hae nyt - paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä!

Lähetä avoin hakemuksesi: rekrytointi@polkkaoy.fi
Lisätietoja Polkan rekrystä: p. 050 354 3279

Työtehtäviin liittyviä lisätietoja voi kysyä kohteen palveluesimieheltä:
Anne Näätänen, p. 050 349 7028 / Siilainen
Jarno Korhonen, p. 050 329 9406 / Tikkamäki

Polkan mustaan työasuun pukeutunut nainen käyttää oranssia survinta alumiinikattilassa.