Ateriapalvelut nosto

Koulut ja päiväkodit

Koulut ja päiväkodit

Koulujen ja päiväkotien ruokailuhetkien on tarkoitus tukea lasten kasvua ja kehittää heidän maku- ja ruokatottumuksiaan. Koululaiset kokoavat oman tarpeensa mukaisen lounaan itse lautasmallin ja malliaterian ohjeistamana.

Mallin mukainen lounas kattaa kolmasosan koululaisen päivittäisestä energiantarpeesta. Päiväkodin aterioista lapsi saa noin kaksi kolmasosaa päivän ravinnon tarpeesta riippuen, mille aterioille lapsi osallistuu. Lasten yksilölliset tarpeet kuten erityisruokavaliot otetaan huomioon. Lue lisää erityisruokavaliot -sivulta.

Ravitsemussuositukset toteutuvat, kun aterialla nautitaan pääruoka, salaatti, energialisäke (peruna, pasta tai riisi), leipä, ravintorasva ja maito tai piimä. Alla ravitsemussuositukset koululaisille ja lapsille pdf-tiedostoina.

 

Ajankohtaista

angle-left Logistiikkayksikkö on nyt osa Polkkaa

Logistiikkayksikkö on nyt osa Polkkaa

Joensuun kaupungin logistiikkayksikön palvelut siirtyivät Polkalle 1.10.2022

Polkan toimialaan kuuluu jatkossa järjestää ateria- ja puhtauspalvelujen lisäksi myös henkilö- ja tavarakuljetuksia sekä muita logistiikkapalveluja. Muutokseen liittyen Joensuun kaupungin logistiikkayksikkö siirtyi 1.10.2022 alkaen Polkan vahvuuteen. Logistiikkayksikkö on asiantuntijaorganisaatio, joka hankkii, suunnittelee ja organisoi Joensuun kaupungin ja Siun soten henkilökuljetuksia sekä Polkan ruokakuljetuksia. Siirron myötä Polkan henkilöstön määrä kasvoi kymmenellä henkilöllä.

Toistaiseksi logistiikkayksikön toiminta jatkuu Joensuun kaupungin tiloissa osoitteessa Muuntamontie 6. Myös yksikön palvelut pysyvät ennallaan ja niiden laatuun panostetaan entiseen tapaan. 

 Asiakkaiden kuljetuspalvelut jatkuvat siis totuttuun malliin eikä kuljetusten tilauskäytänteisiin ole tulossa muutosta. Asiakkaille siirron näkyvimmät muutokset ovatkin yhteyshenkilöiden sähköpostiosoitteen loppuosan vaihtuminen tai yksittäisten puhelinnumeroiden muuttuminen syksyn aikana. Liikennöitsijöiden osalta muutos tarkoittaa myös laskutusosoitteiden vaihtumista, mistä heitä tiedotetaan erikseen.

Logistiikkapalvelut Polkan kotisivuilla

Kaksi riviä valkoisia pakettiautoja kesäisellä asfaltoidulla parkkipaikalla.