Ateriapalvelut nosto

Koulut ja päiväkodit

Koulut ja päiväkodit

Koulujen ja päiväkotien ruokailuhetkien on tarkoitus tukea lasten kasvua ja kehittää heidän maku- ja ruokatottumuksiaan. Koululaiset kokoavat oman tarpeensa mukaisen lounaan itse lautasmallin ja malliaterian ohjeistamana.

Mallin mukainen lounas kattaa kolmasosan koululaisen päivittäisestä energiantarpeesta. Päiväkodin aterioista lapsi saa noin kaksi kolmasosaa päivän ravinnon tarpeesta riippuen, mille aterioille lapsi osallistuu. Lasten yksilölliset tarpeet kuten erityisruokavaliot otetaan huomioon. Lue lisää erityisruokavaliot -sivulta.

Ravitsemussuositukset toteutuvat, kun aterialla nautitaan pääruoka, salaatti, energialisäke (peruna, pasta tai riisi), leipä, ravintorasva ja maito tai piimä. Alla ravitsemussuositukset koululaisille ja lapsille pdf-tiedostoina.

 

Ajankohtaista

angle-left Polkan kasvot -kuvasto julkaistu

Polkan kasvot -kuvasto julkaistu

Polkka on iso yhtiö, joka toimii koko Pohjois-Karjalan alueella. Palvelutuotantomme jakaantuu kolmeen eri toimialaan ja organisaatiomme kahdeksaan eri vastuualueeseen.
Kun tekemistä pyörittämässä on lisäksi suuri joukko omien alojensa ammattilaisia lukuisissa eri tehtävissä, toimintamme kokonaisuuden hahmottaminen voi tuntua haasteelliselta. Polkan kasvot -kuvasto onkin luotu auttamaan yhtiöömme tutustumisessa.