Ateriapalvelut nosto

Koulut ja päiväkodit

Koulut ja päiväkodit

Koulujen ja päiväkotien ruokailuhetkien on tarkoitus tukea lasten kasvua ja kehittää heidän maku- ja ruokatottumuksiaan. Koululaiset kokoavat oman tarpeensa mukaisen lounaan itse lautasmallin ja malliaterian ohjeistamana.

Mallin mukainen lounas kattaa kolmasosan koululaisen päivittäisestä energiantarpeesta. Päiväkodin aterioista lapsi saa noin kaksi kolmasosaa päivän ravinnon tarpeesta riippuen, mille aterioille lapsi osallistuu. Lasten yksilölliset tarpeet kuten erityisruokavaliot otetaan huomioon. Lue lisää erityisruokavaliot -sivulta.

Ravitsemussuositukset toteutuvat, kun aterialla nautitaan pääruoka, salaatti, energialisäke (peruna, pasta tai riisi), leipä, ravintorasva ja maito tai piimä. Alla ravitsemussuositukset koululaisille ja lapsille pdf-tiedostoina.

 

Ajankohtaista

angle-left Polkan uusi urasivu avattu

Polkan uusi urasivu avattu

Polkan työpaikkatarjontaan sekä erilaisiin tehtäväsisältöihin ja uramahdollisuuksiin voi nyt tutustua tuoreella urasivulla. Sivulle pääsee tästä linkistä ja aina myös kotisivujemme etusivulta klikkaamalla Rekrytointi-otsikkoa. 

Tietoja avoimista työpaikoista päivitetään jatkuvasti - jos työskentely Polkan mukavassa ja ammattitaitoisessa porukassa kiinnostaa, sivua kannattaa käydä vilkuilemassa säännöllisesti!

Kaksi yhdistelmätyöntekijää täyttää iloisena tarjoiluvaunua.