Ruokalistat alisivun pääkuva

Otsikko Ruokalistat

Ruokalistat

Ruokalistat teksti sisältö

Ruoanlaitossa suosimme lähiseudun tuottajien tuotteita ja luomua, kun se on mahdollista.

Vuoden varrella Polkan ravintoloissa järjestetään teematapahtumia, kuten juusto- ja sadonkorjuupäiviä sekä huomioidaan kalenterivuoden juhlapyhät.

Alla ovat kaikkien yksiköidemme ruokalistat. Peruslistat löytyvät omien otsakkeiden alta. Teema- ja tapahtumaruokalistat korvaavat peruslistat ilmoitetulta ajalta.

 

Huom! Teema- ja tapahtumaruokalistaan on lisätty viikon 25 eli juhannusviikon ruokalistat terveysasemilla, palvelukodeissa, hoivaosastoilla, päiväkodeissa ja kotipalvelussa.

 

 

Asiakirja- ja mediatiedostot

Kansiot
 • thumbnail
  Juuri nyt käyttäjältä

  {title}

 • Asiakirja- ja mediatiedostot

  Kansiot
  Näytetään tulokset 1 - 6 / 6
 • thumbnail
  Juuri nyt käyttäjältä

  {title}

 • Ajankohtaista

  angle-left Enon kouluratkaisut vaikuttavat myös Polkan toimintaan

  Joensuun kaupunki tiedotti tiistaiaamuna 16.4., että Enoon pyritään saamaan terveet koulutilat mahdollisimman nopeasti. Kaupunki on laittanut uuden moduulikoulun hankinnan valmisteluun. Uusi rakennus sijoittunee nykyisen A-rakennuksen paikalle. Sijainti ja hankkeen tarkempi sisältö tarkentuvat hankesuunnitelman yhteydessä. Tavoitteena on, että uusi koulu valmistuu viimeistään vuoteen 2024 mennessä.

  Kouluratkaisut koskettavat myös Polkkaa, jonka valmistuskeittiö sijaitsee A-rakennuksessa. Ruoka toimitetaan Enosta kuumana myös Uimaharjun ja Louhiojan kouluille, alueen päiväkodeille sekä Hopearannan tehostetun palveluasumisen yksikköön. Arkisin ruoka toimitetaan myös Enon terveyskeskussairaalaan.

  Polkka seuraa tilannetta ja tekee omat ratkaisunsa, kun kaupungin suunnitelmat tarkentuvat. Enoon ei ole luvassa uutta valmistuskeittiötä, joten todennäköisesti ruoanvalmistus siirtyy Siilaiselle, josta ruoka toimitetaan Eno–Uimaharju-alueen kouluihin ja päiväkoteihin.

  Ennen uuden koulun valmistumista Enon koulu toimii syksystä 2019 alkaen pääosin nykyisissä siirtotiloissa sekä C-rakennuksessa. A-rakennuksen käyttö minimoidaan ja A-rakennuksen korvaavat siirtotilat pyritään saamaan käyttöön niin nopeassa aikataulussa kuin on teknisesti mahdollista. Valmistelussa on ollut esillä vaihtoehto, jossa Polkan palvelukeittiö sijoitetaan siirtotiloihin