Ruokalistat alisivun pääkuva

Otsikko Ruokalistat

Ruokalistat

Ruokalistat linkki

Ruokalistat teksti sisältö

Ruoanlaitossa suosimme lähiseudun tuottajien tuotteita ja luomua, kun se on mahdollista.

Vuoden varrella Polkan ravintoloissa järjestetään teematapahtumia, kuten juusto- ja sadonkorjuupäiviä sekä huomioidaan kalenterivuoden juhlapyhät.

Kohteidemme ruokalistat löydät klikkaamalla yllä olevaa Ruokalistat-linkkiä. Polkan ostopalvelukohteiden eli Kanervalan ja Hammaslahden koulujen ruokalistoihin pääset alla olevien linkkien kautta. Alta omien linkkiensä takaa löytyvät myös Tohmajärven, Kiteen ja Ilomantsin koulujen ruokalistat. 

Ruokalistoilla olevat merkit tarkoittavat seuraavaa: M - Maidoton (Dairy free), L - Laktoositon (Lactose free), VL - Vähälaktoosinen (Low-lactose), K - Kananmunaton (Eggless), G - Gluteeniton (Gluten free, may contain oats), VE - Vegaani (Vegan), LÄHI - Lähiruoka (Local food),  ♥ - Sydänmerkki (Heart symbol meal)
Huom! Ruokalajien ainesosa- ja ravintosisältötiedot saat klikkaamalla menun lopussa olevaa infopainiketta (i-kirjain sinisen pallon sisällä).

Polkan kaikille avoinna olevat ravintolat avautuivat 3.8.20 lukien lukuun ottamatta Vaahterapihan palvelukeskuksen ravintolaa. Vaahterapihan ravintolan avautumisesta tiedotetaan myöhemmin.

Ajankohtaista

angle-left Heinäveden ravintokeskuksesta palvelukeittiö

Heinäveden ravintokeskuksesta palvelukeittiö

Omistajatahojen haastavan taloustilanteen myötä Polkassa jatketaan säästöjen hakemista monin tavoin, myös keittiöverkoston toimintaa optimoimalla.

Käytännössä tämä tarkoittaa valmistuskeittiöiden määrän vähentämistä ja ruoanvalmistuksen keskittämistä suurimpiin yksiköihin. Kustannussäästöjä syntyy siitä, että palvelukeittiössä tarvitaan vähemmän henkilökuntaa. 

Keittiöverkoston päivityksen seurauksena Heinäveden ravintokeskus muutetaan palvelukeittiöksi maaliskuun 2024 aikana. Muutoksen jälkeen Heinäveden alueen kouluilla ja päiväkodeilla sekä Siun soten yksiköissä tarjottavat ruoat toimitetaan Liperin ravintokeskuksesta, ja kotipalveluaterioiden tuotanto keskittyy Siilaisen ravintokeskukseen Joensuuhun.

Kolme teräskattilallista juureksia kiehumassa liedellä.