Ruokalistat alisivun pääkuva

Otsikko Ruokalistat

Ruokalistat

Ruokalistat linkki

Ruokalistat teksti sisältö

Ruoanlaitossa suosimme lähiseudun tuottajien tuotteita ja luomua, kun se on mahdollista.

Vuoden varrella Polkan ravintoloissa järjestetään teematapahtumia, kuten juusto- ja sadonkorjuupäiviä sekä huomioidaan kalenterivuoden juhlapyhät.

Kohteidemme ruokalistat löydät klikkaamalla yllä olevaa Ruokalistat-linkkiä. Polkan ostopalvelukohteiden eli Kanervalan ja Hammaslahden koulujen ruokalistoihin pääset alla olevien linkkien kautta. Alta omien linkkiensä takaa löytyvät myös Tohmajärven, Kiteen ja Ilomantsin koulujen ruokalistat. 

Ruokalistoilla olevat merkit tarkoittavat seuraavaa: M - Maidoton (Dairy free), L - Laktoositon (Lactose free), VL - Vähälaktoosinen (Low-lactose), K - Kananmunaton (Eggless), G - Gluteeniton (Gluten free, may contain oats), VE - Vegaani (Vegan), LÄHI - Lähiruoka (Local food),  ♥ - Sydänmerkki (Heart symbol meal)
Huom! Ruokalajien ainesosa- ja ravintosisältötiedot saat klikkaamalla menun lopussa olevaa infopainiketta (i-kirjain sinisen pallon sisällä).

Ajankohtaista

angle-left Polkassa kehitystyö on jatkuvaa

Polkassa kehitystyö on jatkuvaa

Lean-malli on hyvä väline työn sujuvoittamiseen

Polkassa toiminnan jatkuva kehittäminen on osa arkea. Kehitystoiminnassa hyödynnetään paljon Lean-ajattelutavasta tuttuja menetelmiä ja työkaluja, joiden tarkoituksena on tehdä työstä sujuvaa eli parantaa työn virtaustehokkuutta. Tavoitteena on samalla parantaa toimintaa jatkuvasti ja vähentää työtä, joka ei tuota asiakkaalle arvoa.

Lue Ammattikeittiöosaaja-lehden kiintoisa artikkeli Polkan Lean-toiminnasta tästä linkistä. 

Valkoisella taululla kirjoitettuna päivämääriä ja kiinnitettynä papereita.