Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left Viikolla 37 nautitaan herkkuleivistä ja syksyn sadosta

Viikolla 37 nautitaan leivistä ja syksyn sadosta

Vuosittaista valtakunnallista leipäviikkoa vietetään tänä vuonna herkkuleipä-teemalla. Leipäviikolla Polkan ravintoloissa makustellaan erilaisten leipien lisäksi myös sadonkorjuun antimia.

Leipä- ja sadonkorjuuviikon aikana tarjolla on perustarjonnasta poikkeavia maukkaita leipiä lähitoimittajilta. Lähellä tuotettuja ovat leipien lisäksi teemaviikolla tarjottavat ja sadonkorjuuaikaan ehdottomasti kuuluvat sesonkikasvikset. Salaattipöydät ovat tavallistakin runsaammat, ja esimerkiksi kouluissa uunijuurekset tuovat vaihtelua lämpimien ruokien kylkeen. Tuorepalana päästään nauttimaan muun muassa kotimaisia omenoita.
 
Teemaviikon myötä halutaan kannustaa asiakkaita maistamaan ja käyttämään herkullisia lähituotteita: kotimaisuus ja lähiruoka ovatkin Polkassa aina keskiössä.

Kolme erilaista pyöreää leipää tummanharmaalla pöydällä.