Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left Panostamme kansainvälisten työntekijöiden perehdytykseen

Panostamme kansainvälisten työntekijöiden perehdytykseen

Kansainväliset työntekijät ovat myös Polkassa kasvava osa henkilöstöä. Erilaisista kulttuureista ja taustoista tulevien ihmisten perehdyttäminen suomalaiseen työkulttuuriin ja arjen käytäntöihin on tärkeää, jotta elämä uudessa maassa lähtee sujumaan.

Laadimme yhteistyössä Karelia-ammattikorkeakoulun kanssa kansainvälisille työntekijöille kaksi uudenlaista perehdytyskokonaisuutta. Toisessa käydään läpi työelämän perusasioita, kuten työsuhdetta, verotusta ja sairaslomakäytäntöjä, ja toinen materiaali puolestaan tutustuttaa suomalaiseen arkielämään aina viranomaisasioinnista vapaa-ajan viettomahdollisuuksiin. Yhteistyön etenemisestä ja perehdytysten sisällöistä voi lukea lisää Karelia-ammattikorkeakoulun Pulssi-portaalista.

Polkassa kv-työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin halutaan jatkossakin panostaa. Työpaikalla toimimista tukeva Kielikaveri-toiminta on meillä jo käynnissä, ja kehitteillä on työyhteisövalmennuksia kansainvälisen työntekijän vastaanottamiseen sekä valmennusta suomen kieleen.

Lähikuva miehestä joka näyttää peukaloa.