
Ruokatuotanto
Polkan tarjoamat ruoat valmistetaan Siilaisen ja Tikkamäen tuotantoyksikössä sekä kuudessa pienemmässä aluekeittiössä.
Ruoan turvallisuus
Polkan laatuohjeet takaavat turvallisen ateriapalvelun. Laatuohjeiden mukaan tarkastamme saapuvat elintarvikkeet sekä varmistamme, että valmistamamme ja tarjoamamme ruoka on turvallista, keittiötilat ovat asianmukaiset ja että koko toiminta täyttää sille määräyksissä asetetut vaatimukset. Lisäksi teemme yhteistyötä Pohjois-Karjalan ympäristöterveyden terveysvalvonnan kanssa ruuan turvallisuuden takaamiseksi.
Ulkopuolinen laboratorio ottaa säännöllisesti näytteitä Polkan valmistamista ruuista. Otamme myös itse jokaisesta valmistetusta pääruoasta näytteet, joita säilytetään pakastettuina kaksi viikkoa mahdollista tutkimustarvetta varten.
Polkan työntekijöitä koulutetaan ja ohjataan säännöllisesti, ja jokaisella keittiötyötä tekevällä on hygieniapassi.
