Ruokalistat
Ruoanvalmistuksessa suosimme kotimaisia raaka-aineita aina, kun se on mahdollista.
Polkka valmistaa ruoan Joensuun, Kiteen, Heinäveden, Ilomantsin ja Tohmajärven kouluihin ja päiväkoteihin sekä Pohjois-Karjalan hoiva- ja sairaalakohteisiin. Keittiöissämme valmistetaan 20 000 ateriaa päivässä. Suurimmat tuotantoyksiköt ovat Siilainen ja Tikkamäki.
Toimitamme ateriat noin 1 300 asiakkaan kotiin Pohjois-Karjalan maakunnan alueella.
Ruoanvalmistuksessa suosimme kotimaisia raaka-aineita aina, kun se on mahdollista.
Koulujen ja päiväkotien ruokailuhetkien on tarkoitus tukea lasten kasvua ja kehittää heidän maku- ja ruokatottumuksiaan.
Polkan valmistamia aterioita nautitaan päivittäin Pohjois-Karjalan hoiva- ja sairaalakohteissa.
Polkka ylläpitää Siun soten äidinmaitokeskusta Joensuun Tikkamäellä sijaitsevassa Pohjois-Karjalan keskussairaalassa.
Polkka huomioi asiakkaiden eritysruokavaliot terveydenhuollon todistuksen perusteella.
Polkan tarjoamat ruoat valmistetaan Siilaisen ja Tikkamäen tuotantoyksiköissä sekä kuudessa pienemmässä aluekeittiössä.