alasivun pääkuva testi

Pyörät pyörien

Pyörät pyörien

Polkan logistiikkapalvelut tekee kuljetusten järjestämisestä helppoa ja vaivatonta. Yhdistämme erilaiset matkustusmuodot kannattavaksi kokonaisuudeksi – ja erityisesti huolettomaksi matkaksi!


Tuotamme asiantuntijapalveluita kuljetuksien suunnitteluun, hankintaan ja organisointiin. Kuljetusratkaisujen keskittäminen ja automatisointi tekevät toteutuksesta kustannustehokkaan ja sujuvoittavat asiakkaidemme arkea.

kuvatesti


Logistiikkatestin etusivun tekstit


Asiakaskohtaista palvelua

Kaikki toimemme perustuvat asiakkaiden tarpeisiin.

Toteutamme henkilö- ja tavarakuljetuksien sekä joukkoliikenteen palveluita, ja hallinnoimme sekä yhdistelemme matkatilauksia.

Seuraamme kuljetuksien toteumia ja teemme erilaisia kuljetusten laskutukseen ja raportointiin liittyviä tehtäviä. Kehitämme ja kilpailutamme kuljetuspalveluita sekä teemme yhteistyötä kuljetusyrittäjien kanssa.

Kuljetuspalveluiden hankinnassa ja sopimuksien hallinnassa hyödynnetään ensisijaisesti Pohjois-Karjalan hankintatoimen osaamista.

Logistiikkavideo


Taulukkotesti

Ympäristöä kunnioittaen


Ympäristöä kunnioittaen

Ympäristöarvot ohjaavat toimintaamme. 

Puhtaalla käyttövoimalla liikkuu suunnittelemassamme liikenteessä päivittäin 32 autoa.

Kuljetuksien hankinnassa suosimme puhtaita käyttövoimia käyttäviä ajoneuvoja. Reittien suunnittelulla parannetaan ajoneuvojen käyttöastetta ja vähennetään tyhjänä ajettuja kilometrejä. Kuljetuksia seurataan reaaliaikaisesti ja reittejä optimoidaan automatisoituja järjestelmiä hyödyntäen.


 

asf