Saksalaiset foodservice-alan edustajat tutustuivat Tikkamäen tuotantoyksikköön

Saksalaiset foodservice-alan edustajat tutustuivat Tikkamäen tuotantoyksikköön

06.06.25

Saksalaisia foodservice-alan sekä lehdistön edustajia ja asiantuntijoita vierailee Joensuussa 4.–6.6. tutustumassa pohjoiskarjalaisiin elintarvike-, luonnontuote- ja foodservice-alan yrityksiin, julkiseen ruokapalveluun sekä antavat yrityksille ensimmäisen käden tietoa valmennuksen muodossa Suomessa hieman tuntemattomammasta Keski-Euroopan foodservice-markkinasta.

Vieraat kävivät 5.6. tutustumassa Polkan toimintoihin, ja keskustelua käytiin maiden välisistä eroista ja yhtäläisyyksistä ruokapalvelutoiminnassa. Tämän jälkeen oli luvassa kierros Tikkamäen tuotantokeittiössä, jossa vieraille esiteltiin tarkemmin keittiön toimintaa.